Van 19 juli tot en met 29 juli 2021 vindt de World Scout Moot plaats. We staan
aan het begin van een nieuw avontuur in de zomer van 2021. Na Canada, Kenia,
Mexico, Taiwan, Zweden en IJsland is nu Ierland het gastland van de Moot.

Als contingent zijn er verschillende voorbereidingsbijeenkomsten die je natuurlijk niet wilt missen en waar je aanwezigheid als deelnemer ook verwacht wordt.

Informatiebijeenkomst

Op het programma tijdens de infobijeenkomst staan in ieder geval:
- Kennismaken
- Moot programma op grote lijnen (Expedition & Althingi)
- Ierland
- Voorbereiding (-weekenden)
- Ruimte voor vragen

Voorbereidingsweekenden

Om je voor te bereiden op World Scout Moot zullen er twee voorbereidingsweekenden plaatsvinden. Tijdens deze weekenden krijg je informatie over je deelname aan het evenement en ondernemen we activiteiten om elkaar beter te leren kennen.

World Scout Moot-dag

Vlak voordat we weggaan, zal er nog een World Scout Moot-dag georganiseerd worden om alle plannen af te ronden. Deze dag wordt later gepland.

Reünieweekend

In een weekend in september/oktober 2021 zal er een reünieweekend plaatsvinden voor iedereen die mee is geweest naar World Scout Moot 2021. Tijdens dit gezellige, afsluitende weekend halen we herinneringen op aan World Scout Moot.