Over World Scout Moot 2022

Van 18 juli tot en met 28 juli 2022 vindt de 16e World Scout Moot plaats.
We staan aan het begin van een nieuw avontuur in de zomer van 2022.

Als contingent hebben we verschillende informatie- en voorbereidingsbijeenkomsten. Voor de inschrijvingen willen we informatie verstrekken over de Moot en jullie vragen beantwoorden. Na de inschrijvingen zijn er kennismakingsdagen en voorbereidingsweekenden. Het kan zijn dat we bijeenkomsten uit moeten stellen of later af moeten gelasten in verband met de maatregelen rondom COVID-19. We hopen van niet, maar mocht dit toch noodzakelijk zijn, dan laten we dat uiteraard op tijd weten.

Informatiebijeenkomst

Op het programma tijdens de infobijeenkomst staan in ieder geval:
- Een kort voorstelrondje
- Moot programma in grote lijnen
- Ierland
- Voorbereiding (-weekenden)
- Ruimte voor vragen

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus kunnen we nog geen datum geven waarop een informatiebijeenkomst gepland staat. Maar we zijn nog steeds bereikbaar voor vragen!

Kennismakingsdagen

In oktober en november van 2020 organiseren we twee kennismakingsdagen, een voor de deelnemers en een voor de IST'ers.

Voorbereidingsweekenden

Om je voor te bereiden op World Scout Moot zullen er twee voorbereidingsweekenden plaatsvinden. Tijdens deze weekenden krijg je informatie over je deelname aan het evenement en ondernemen we activiteiten om elkaar beter te leren kennen.

Reünieweekend

Tijdens een weekend in september/oktober 2022 zal er een reünieweekend plaatsvinden voor iedereen die mee is geweest naar World Scout Moot 2022. Tijdens dit gezellige, afsluitende weekend halen we herinneringen op aan World Scout Moot.