Over World Scout Moot 2022

Van 18 juli tot en met 28 juli 2022 vindt de 16e World Scout Moot plaats.
We staan aan het begin van een nieuw avontuur in de zomer van 2022.

Ben jij in de zomer van 2022 tussen de 18 en 26 jaar? Dan kan je mee als deelnemer naar World Scout Moot, het internationale evenement voor roverscouts. World Scout Moot bestaat uit verschillende onderdelen waarover je hier meer kunt lezen. Als deelnemer geef je je individueel op en wordt je door de Ierse organisatie individueel ingedeeld in een internationale patrol.

Tijdens World Scout Moot krijg je de kans om meer dan 5.000 andere roverscouts uit heel de wereld te ontmoeten en samen deel te nemen aan een uitdagend programma, georganiseerd in Ierland.

Wanneer kan je mee als deelnemer?*

• Je bent geboren tussen 19 juli 1995 en 18 juli 2004.
  • Je kunt jezelf verstaanbaar maken in het Engels.
  • Je bent bereid om voor dit unieke evenement €... te betalen.**
  • Je hebt wel zin in spektakel!

*Als je meegaat naar de World Scout Moot 2022 word je gevraagd akkoord te gaan met de deelnemersvoorwaarden. Deze komen z.s.m. online

**De kosten voor de World Scout Moot bedragen €.... Dit is inclusief de voorbereidingsactiviteiten, een kledingpakket, deelname aan World Scout Moot zelf, een reünie in het najaar van 2022 en niet te vergeten: een onvergetelijke ervaring.

Inschrijven

LET OP: De moot is verplaatst naar 2022, daarom zijn de inschrijvingen gesloten. Op dit moment is de website onder constructie, rond november zullen de inschrijvingen weer open gaan.

Naar het inschrijfformulier