Van 19 juli tot en met 29 juli 2021 vindt de 16e World Scout Moot plaats.
We staan aan het begin van een nieuw avontuur in de zomer van 2021.

Ben jij in de zomer van 2021 tussen de 18 en 25 jaar? Dan kan je mee als deelnemer naar World Scout Moot, het internationale evenement voor roverscouts. World Scout Moot bestaat uit verschillende onderdelen waarover je hier meer kunt lezen. Als deelnemer geef je je individueel op en wordt je door de Ierse organisatie individueel ingedeeld in een internationale patrol.

Tijdens World Scout Moot krijg je de kans om meer dan 5.000 andere roverscouts uit heel de wereld te ontmoeten en samen deel te nemen aan een uitdagend programma, georganiseerd in Ierland.

Wanneer kan je mee als deelnemer?*

• Je bent geboren tussen 18 juli 1995 en 19 juli 2003.
  • Je kunt jezelf verstaanbaar maken in het Engels.
  • Je bent bereid om voor dit unieke evenement €1.250,- te betalen.**
  • Je hebt wel zin in spektakel!

*Als je meegaat naar de World Scout Moot 2021 word je gevraagd akkoord te gaan met de deelnemersvoorwaarden. Download hier deze deelnemersvoorwaarden.

**De kosten voor de World Scout Moot bedragen €1.250,-. Dit is inclusief de voorbereidingsactiviteiten, een kledingpakket, deelname aan World Scout Moot zelf, een reünie in het najaar van 2021 en niet te vergeten: een onvergetelijke ervaring.

Inschrijven

Je kunt je als deelnemer inschrijven tot en met 20 september 2020. De inschrijving is via een SOL formulier en is pas compleet na betaling van de eerste termijn van het deelnemersgeld. Lees voor het inschrijven goed de deelnemersvoorwaarden door!