Van 19 juli tot en met 29 juli 2021 vindt de World Scout Moot plaats. We staan
aan het begin van een nieuw avontuur in de zomer van 2021. Na Canada, Kenia,
Mexico, Taiwan, Zweden en IJsland is nu Ierland het gastland van de Moot.

Het Nederlands contingent is bij de Ierse organisatie aangemeld en we zetten in op een grote en enthousiaste groep deelnemers en IST'ers die in de zomer van 2021 af zal reizen naar Ierland. Er staat een uitdagend programma op de planning en het is de bedoeling dat je hier als deelnemer álles uit kunt halen!

De voorbereiding van World Scout Moot 2021 is hiervoor belangrijk, maar hoe we dat exact in gaan vullen is nog niet bekend. Dat je hier als deelnemer zelf een grote bijdrage aan levert, is natuurlijk vanzelfsprekend. Dus niet alleen tijdens World Scout Moot 2021, maar ook in aanloop naar het evenement beleef je een te gekke en uitdagende tijd!

Om te zorgen dat ook in Nederland alles goed geregeld wordt, is er een organisatieteam opgesteld, de zogenaamde contingentstaf (CS). De CS zorgt ervoor dat alle deelnemers goed voorbereid op weg gaan naar Ierland en dat zij de juiste informatie op tijd ontvangen.

Contingentsleider - Jeroen Groenendijk

Contingentsleider - Lisa van Son