Het Nederlands contingent is bij de IJslandse organisatie aangemeld en we zetten in op een grote en enthousiaste groep deelnemers en IST'ers die in de zomer van 2017 af zal reizen naar IJsland. Er staat een uitdagend programma op de planning en het is de bedoeling dat je hier als deelnemer álles uit kunt halen!

De voorbereiding van World Scout Moot 2017 is hiervoor belangrijk, maar hoe we dat exact in gaan vullen is nog niet bekend. Dat je hier als deelnemer zelf een grote bijdrage aan levert, is natuurlijk vanzelfsprekend. Dus niet alleen tijdens World Scout Moot 2017, maar ook in aanloop naar het evenement beleef je een te gekke en uitdagende tijd!

Om te zorgen dat ook in Nederland alles goed geregeld wordt, is er een organisatieteam opgesteld, de zogenaamde contingentstaf (CS). De CS zorgt ervoor dat alle deelnemers goed voorbereid op weg gaan naar IJsland en dat zij de juiste informatie op tijd ontvangen.

Contingentsleider - Connie Mählmann

"Change! Dat is wat World Scout Moot doet met en voor deelnemers! Ik spreek daarbij uit eigen ervaring. In 1996 was ik deelneemster aan World Scout Moot in Zweden. Dat was (en is) voor mij de mooiste internationale Scoutingervaring die ik ooit heb gehad! Graag wil ik dat World Scout Moot voor anderen, dus ook voor jou, een fantastische Scoutingbelevenis gaat worden. Daar zet ik me graag 100% voor in! Voor mij zal dit de vierde World Scout Moot worden. Het verveelt nooit, want ik weet dat het met nieuwe mensen, leuke activiteiten en veel gezelligheid weer een super internationaal evenement gaat worden."

Contingentsleider - Iris Persijn

"Hallo! Mijn naam is Iris, 26 jaar en ik kom uit het mooie Zeeland. Als Head of Contingent ga ik graag de uitdaging aan om samen met jou een hele gave World Scout Moot voor te bereiden én mee te maken. Toffe voorbereidingsactiviteiten, nieuwe contacten, IJslandse avonturen en veel gezelligheid. Eerder mocht ik al ervaren hoe het is om internationaal met Scouting bezig te zijn in Kenia en Ghana. Dit avontuur blijft binnen Europa, maar zal zeker weer grensverleggend zijn. Ik daag jou alvast uit om met ons mee te gaan!"

Contingentsleider - Gert-Jan Kamphuis

"Ik ben Gert-Jan, 31 jaar oud en woon in Helmond. Ik ben alweer 9 jaar leiding bij Scouting Brandevoort in Helmond. Eerst 5 jaar bij de scouts en nu 4 jaar bij de explorers. Fantastisch om met z'n allen samen buiten bezig te zijn. En vooral veel plezier te hebben! In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te wandelen, te sporten (fitness), te reizen, maar ook af en toe lekker op de bank hangen en voetbal kijken met cola en chips bevalt me ook goed. Ik weet zeker dat we in IJsland samen een te gekke tijd gaan hebben, veel nieuwe dingen gaan zien, nieuwe mensen gaan leren kennen en met fantastische verhalen weer thuis gaan komen. Zorg dat je er bent!"

Contingentsleider - Marcia Welink

"Wat voel ik mij vereerd dat je bij de interesse in World Scout Moot 2017 ook graag meer wilt weten over het organisatieteam! Ik stel mezelf dan ook graag aan je voor. Ik ben nu 24 jaar en ben op de valreep 25 tijdens World Scout Moot, daarom ook groen in het landelijk organiseren van Scoutingactiviteiten. Ik heb ontzettend veel zin om de voorbereiding samen met de projectleidsters en penningmeester, maar ook met de deelnemers en IST'ers."