Als contingent zijn er verschillende voorbereidingsbijeenkomsten die je natuurlijk niet wilt missen en waar je aanwezigheid als deelnemer ook verwacht wordt.

Informatiebijeenkomst

Op 17 september 2016 vindt er in het landelijk servicecentrum in Leusden een informatiebijeenkomst plaats.
Het adres van deze locatie is: Larikslaan 5, 3833AM Leusden.

De bijeenkomst is van 14.00 - 16.00u.

Op het programma tijdens de infobijeenkomst staan in ieder geval:
- Kennismaken
- Moot programma op grote lijnen (Expedition & Althingi)
- IJsland
- Voorbereiding (-weekenden)
- Ruimte voor vragen

We zijn ook aanwezig op de Scoutiviteit (17 september in de avond)
We zijn ook aanwezig op de Zeeuwse Scoutiviteit (18 september inloopinfo in de ochtend)

Voorbereidingsweekenden

Om je voor te bereiden op World Scout Moot zullen er twee voorbereidingsweekenden plaatsvinden. Tijdens deze weekenden krijg je informatie over je deelname aan het evenement en ondernemen we activiteiten om elkaar beter te leren kennen. Het eerste weekend vindt plaats op van 20 tot 22 januari 2017 en het tweede van 12 tot 14 mei 2017.

World Scout Moot-dag

Vlak voordat we weggaan, zal er nog een World Scout Moot-dag georganiseerd worden om alle plannen af te ronden. Deze dag wordt later gepland.

Reünieweekend

In een weekend in september/oktober 2017 zal er een reünieweekend plaatsvinden voor iedereen die mee is geweest naar World Scout Moot 2017. Tijdens dit gezellige, afsluitende weekend halen we herinneringen op aan World Scout Moot.