Ben jij in de zomer van 2017 ouder dan 25 jaar, maar wil je World Scout Moot absoluut niet missen? Schrijf je dan hier in als IST’er!

IST staat voor International Service Team en de naam zegt het eigenlijk al: als IST’er zorg je ervoor dat alles in IJsland straks op rolletjes loopt en de deelnemers alles hebben wat ze nodig hebben. Je helpt bij het opbouwen en draaien van het complete evenement. Natuurlijk doe je dit niet alleen. Samen met een heel team van IST'ers ben je hier verantwoordelijk voor. Zo heb je ook als IST'er volop de kans om contact te leggen met scouts uit heel de  wereld. Er zijn verschillende teams waar IST'ers voor worden gezocht. Er is dus voor ieder wat wils!

Als IST'er kies je uit de volgende activiteitengebieden:

• M01 Programme (expedition, althingi, IST)
  • M02 Food and trading
  • M03 Infrastructure and logistics
  • M04 Safety and first aid
  • M05 Organisation, operation and communication
  • M06 Tribe advisor (only for expedition) so 2nd or 3rd choice for Althingi

IST zal een hele dag 'vrij' hebben tijdens de Moot, tijdens de Expedition of de Althingi.
Er is dan keuze om deel te nemen aan activiteiten, zoals;

• Hiking
  • Sporting events
  • Campfires
  • Forums
  • Morning yoga
  • Selected participant programme
  • General evening programme

Je kunt in principe inschrijven tot uiterlijk 1 december 2016, maar bij grote interesse hanteren we 15 oktober 2016 als eerste deadline!
Het aantal IST'ers dat mee kan naar IJsland hangt samen met het aantal deelnemers.
Schrijf je dus voor 15 oktober in als je meer kant wilt maken om erbij te zijn!!

Wanneer ben je geschikt als IST'er?*

• Je bent geboren voor 2 augustus 1991.
  • Je spreekt goed Engels.
  • Je bent bereid je volledig in te zetten om World Scout Moot 2017 tot een succes te maken.
  • Je bent bereid om voor dit unieke evenement € 1350,- te betalen.**

*Als je meegaat naar World Scout Moot 2017 word je gevraagd akkoord te gaan met de medewerkersvoorwaarden. Download de medewerkersvoorwaarden hier.

**De kosten voor de MOOT bedragen 1.350 euro. Dit is inclusief de voorbereidingsactiviteiten, een kledingpakket, deelname aan World Scout Moot zelf, een reünie, een aandenken en niet te vergeten: een onvergetelijke ervaring. Maar waar wordt dit nou aan uitgegeven?? Met onderstaande diagram laten we zien waaruit het inschrijfgeld bestaat.