Ben jij in de zomer van 2017 tussen de 18 en 25 jaar? Dan kan je mee als deelnemer naar World Scout Moot, het internationale evenement voor roverscouts. World Scout Moot bestaat uit verschillende onderdelen waarover je hier meer kunt lezen.

Tijdens World Scout Moot krijg je de kans om meer dan 5.000 andere scouts uit heel de wereld te ontmoeten en samen deel te nemen aan een uitdagend programma, georganiseerd in IJsland.

Inschrijven kan tot uiterlijk 1 december 2016.

Wanneer kan je mee als deelnemer?*

• Je bent geboren tussen 2 augustus 1991 en 25 juli 1999.
  • Je kunt jezelf verstaanbaar maken in het Engels.
  • Je bent bereid om voor dit unieke evenement € 1350,- te betalen.**
  • Je hebt wel zin in spektakel!

*Als je meegaat naar de World Scout Moot 2017 word je gevraagd akkoord te gaan met de deelnemersvoorwaarden. Download hier deze deelnemersvoorwaarden.

**De kosten voor de MOOT bedragen 1.350 euro. Dit is inclusief de voorbereidingsactiviteiten, een kledingpakket, deelname aan World Scout Moot zelf, een reünie, een aandenken en niet te vergeten: een onvergetelijke ervaring. Maar waar wordt dit nou aan uitgegeven?? Met onderstaande diagram laten we zien waaruit het inschrijfgeld bestaat.