Van 19 juli tot en met 29 juli 2021 vindt de World Scout Moot plaats. We staan
aan het begin van een nieuw avontuur in de zomer van 2021. Na Canada, Kenia,
Mexico, Taiwan, Zweden en IJsland is nu Ierland het gastland van de Moot.

World Scout Moot begint op 19 juli met een openingsceremonie met alle deelnemers in Dublin. Daarna vertrekken de patrols, afhankelijk van hun keuze voor het thema, naar diverse kampen in de omliggende omgeving. Dit onderdeel van World Scout Moot zijn de Trails. Er zullen verschillende soorten locaties zijn met verschillende programma’s. Elke deelnemer kiest zelf op basis van interesse welke Trail bij hem of haar past. Na de Trail volgt Basecamp, een kamp waarbij iedereen samenkomt en er verschillende activiteiten op het programma staan. Er wordt afgesloten met een sluitingsceremonie op 29 juli.

Meer informatie volgt.