Van 19 juli tot en met 29 juli 2021 vindt de World Scout Moot plaats. We staan
aan het begin van een nieuw avontuur in de zomer van 2021. Na Canada, Kenia,
Mexico, Taiwan, Zweden en IJsland is nu Ierland het gastland van de Moot.

Ben jij in de zomer van 2021 ouder dan 25 jaar, maar wil je World Scout Moot absoluut niet missen? Schrijf je dan hier in als IST’er!

IST staat voor International Service Team en de naam zegt het eigenlijk al: als IST’er zorg je ervoor dat alles in Ierland straks op rolletjes loopt en de deelnemers alles hebben wat ze nodig hebben. Je helpt bij het opbouwen en draaien van het complete evenement. Natuurlijk doe je dit niet alleen. Samen met een heel team van IST'ers ben je hier verantwoordelijk voor. Zo heb je ook als IST'er volop de kans om contact te leggen met scouts uit heel de  wereld. Er zijn verschillende teams waar IST'ers voor worden gezocht. Er is dus voor ieder wat wils!

Het aantal IST'ers dat mee kan naar IJsland hangt samen met het aantal deelnemers.

Wanneer ben je geschikt als IST'er?*

• Je bent geboren voor 2 augustus 1991.
  • Je spreekt goed Engels.
  • Je bent bereid je volledig in te zetten om World Scout Moot 2021 tot een succes te maken.
  • Je bent bereid om voor dit unieke evenement €?,- te betalen.**

*Als je meegaat naar World Scout Moot 2021 word je gevraagd akkoord te gaan met de medewerkersvoorwaarden. Download de medewerkersvoorwaarden hier.

**De kosten voor de MOOT bedragen ? euro. Dit is inclusief de voorbereidingsactiviteiten, een kledingpakket, deelname aan World Scout Moot zelf, een reünie, een aandenken en niet te vergeten: een onvergetelijke ervaring. Maar waar wordt dit nou aan uitgegeven?? Met onderstaande diagram laten we zien waaruit het inschrijfgeld bestaat.